Longère Lafayette

Toen we in oktober 2015 naar Frankrijk vertrokken, lieten we een behoorlijke groep familie, vrienden, collega’s en clubgenoten achter. Die waren natuurlijk allemaal heel nieuwsgierig wat we hier zoal aan het doen waren. Daarom hebben we de Lafayette nieuwsbrief in het leven geroepen. Zo blijft iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen van ons mooie project.

Hier kunt u eerder verschenen nieuwsbrieven nog eens nalezen.

Nieuwsbrief 30

Verschenen op 19 april 2020

Nu iedereen door het Coronavirus aan huis gekluisterd is, leek het ons een goed idee om wat van ons te laten horen hier vanuit het Franse land. De huidige situatie is zoals die is, maar we proberen met deze nieuwsbrief wel een beetje afleiding te bieden.

Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 29

Verschenen op 18 februari 2020

De nieuwjaarswens die we begin januari verstuurden, bleek achteraf bij velen in de spam-folder terecht te zijn gekomen. We denken (en hopen) dit te hebben opgelost en gaan nu dus maar door met de volgende nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 29

Krantenartikel oliebollen

Nieuwsbrief 28

Verschenen op 25 november 2019

Naast verbouwingswerkzaamheden hadden we het afgelopen tijd maar druk met interviews geven. Er verscheen o.a. een mooi artikel in de krant (waarvan een vertaling in de bijlage). Waar dat mee te maken had, is allemaal in deze nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief 28

Krantenartikel Lafayette

Nieuwsbrief 27

Verschenen op 17 september 2019

‘Na gedane arbeid is het goed rusten’, is even letterlijk van toepassing voor Carianne, die op doktersadvies rust moet houden vanwege een overbelaste nek en schouder. Het is wel even een moment om  terug te kijken op de afgelopen zomer en wat leuke wetenswaardigheden te delen met onze achterban. In oktober hopen we er weer tegenaan te kunnen.

Nieuwsbrief 27

Nieuwsbrief 26

Verschenen op 3 augustus 2019

Goed nieuws van het bouwfront! Sinds kort komt er stroom uit de stopcontacten van de mini-loft en de laatste afrondende klussen naderen hun eind. Dat betekent dat we van start kunnen met het ontvangen van gasten.

Nieuwsbrief 26